• +31613775540
  • Contact

Over ons

Bij Tankbouw.net werkt een groep experts die ervaren en deskundig zijn op het gebied van las- en constructiewerk. Onze kennis passen wij toe op uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van tankbouw. Naast het verzorgen van de nodige onderhoud op uw tanks, kunnen wij ook nieuwe kleine en middelgrote tanks bouwen en de constructie verzorgen van de piperacks.

Deskundige oplossingen op maat

Tanks worden voor een diversiteit aan productieprocessen ingezet. Tankbouw.net begrijpt het belang van deze apparaten en zien in dat de productie niet verstoord moet worden door werkzaamheden aan uw tanks. Daarom vinden zij voor u een oplossing op maat om het onderhoud en andere werkzaamheden uit te voeren zoals aansluit bij de productie. Onze vakmannen zijn snel inzetbaar en tevens beschikbaar voor spoedklussen in geval van reparaties.

Het uitbesteden van onderhoud en beheer

Met tankbouw.net werkt u samen met een groep deskundigen die ervaren zijn in deze werkzaamheden. Deze groep denkt graag met u mee voor de beste tankoplossingen voor uw organisatie. Tevens wordt u volledig ontzorgd in het onderhoud en beheer van de tanks. U heeft geen omkijken meer naar de controle van deze tanks. Tankbouw.net houdt zelf bij wanneer het weer tijd is voor het onderhoud.

Nieuw tankbouw

Wordt het tijd voor uitbreiding of het plaatsen van nieuwe tanks bij uw productie? Tankbouw.net is gespecialiseerd in het bouwen van kleine en middelgrote tanks. Hiervoor hebben wij zeer ervaren vakmensen in dienst die bekend zijn met het bouwen van tanks voor diverse sectoren. Tankbouw.net gaat graat met u in gesprek over vernieuwende tankbouw ter verbetering en ontwikkeling van uw organisatie.

Optimaal vakmanschap en kwaliteit

In onze werkzaamheden passen wij de kwaliteitsnormen toe om de processen optimaal te laten verlopen. Of het nou gaat om de reparatie van de tank, het bouwen van een nieuwe tank of het plaatsen of vervangen van de piperacks. In alle werkzaamheden is de klant verzekerd van het vakmanschap dat wij te bieden hebben op het gebied van tankbouw.

Vernieuwen en repareren van piperacks

Naast de tanks, leidingwerk, trappen en de bordessen biedt Tankbouw.net ook diensten aan voor onderhoud en ontwikkeling van piperacks. Ook hiervoor geldt dat uw productie niet verstoord kan worden. Tankbouw.net zal daarom reparatie, vervanging en vernieuwing van de piperacks zo uitvoeren, zonder enige negatieve gevolgen voor het productieproces.

Betrokkenheid bij uw processen

U werkt altijd met een vast contactpersoon. Zo heeft u als klant altijd een lijn met de expert van tankbouw.net en is onze expert bekend met uw organisatie. Wanneer wij bij u langs zijn geweest, zullen wij de gegevens zo beheren dat wij altijd op de hoogte zijn van de status van uw tanks. Dit is ideaal als wij een volgend bezoek voor controle, onderhoud of reparatie langs moeten komen. Wij zijn dan al helemaal op de hoogte van de tanks in uw organisatie. Daarnaast bestaat er ook al een beeld van het productieproces. Naast de vernieuwingen hoeft u ons dan weinig meer uit te leggen.

Tankbouw.net biedt zijn service en dienstverlening aan om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van tankbouw- en onderhoud. Vraag meer informatie aan om erachter te komen welke maatoplossingen zij u kunnen bieden.