• +31613775540
  • Contact

Piperacks

Onze diensten zijn ook aan te vragen voor het maken en repareren van piperacks. Deze bundels van leidingen moeten zorgvuldig en regelmatig onderhouden worden. We kunnen deze leidingen in delen aanleveren of op locatie opbouwen. Ook hiervoor geldt dat wij rekening houden met de werkzaamheden op het terrein. Deze moeten niet verstoord of gestaakt worden, wanneer wij bezig zijn met de piperacks. Samen met u wordt gekeken naar een goede werkwijze om toch de kwaliteit van de piperacks te optimaliseren.

De wens van de klant

In het repareren, bouwen en vervangen van de piperacks staat ook het ontzorgen van de klant centraal. Wij zorgen ervoor dat het functioneren gehandhaafd blijft en zij de kwaliteit blijven bieden voor de tanks en totaalproductie. In de uitvoering daarvan staat de wens van de klant voorop. Daarom horen wij graag van u wat er nodig is om de piperacks weer in goede staat te herstellen.

Op locatie of als geassembleerde module

Neem contact met ons op wanneer u piperacks wilt laten installeren op uw terrein of als uw piperacks aan onderhoud toe zijn. In beide gevallen gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Na het inventariseren van deze punten wordt bekeken of de piperacks op locatie worden opgebouwd of als geassembleerde module worden opgeleverd. In het laatste geval zorgen onze vakmensen er uiteraard voor dat de delen opgebouwd worden bij de tanks op uw locatie.

De inzet van de experts

De experts van Tankbouw.net zijn ervaren in het opbouwen van piperacks voor tankbouw. Wij bieden vakmensen met veel werkervaring die zij hebben opgedaan in meerdere sectoren waar tankbouw voorkomt. Met deze ervaring en kennis zijn zij in staat hun vakmanschap in te zetten om tankbouw op uw locatie te vernieuwen, te verbeteren en verder te ontwikkelen. Zo blijven de tanks in goede staat, om bij te dragen aan de productieprocessen van uw organisatie.