• +31613775540
  • Contact

Service en Onderhoud

Beheer en onderhoud van tanks kost veel tijd en geld. Tankbouw.net kan dit voor u verzorgen, zodat u meer tijd over houdt voor de productieprocessen van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat er tijdige controles uitgevoerd worden en vervangen aangepakt kunnen worden. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor de reparatie aan de tanks, het leidingwerk, de trappen en bordessen. De totale constructie van de tanks is bij ons in goede handen, zodat ze nog lang kunnen bijdragen aan uw productie.

Uitvoeren van reparaties

Schade is onoverkomelijk bij veelgebruikte machines als tanks. Naast goede periodieke controle, is vakkundige reparatie nodig om de tanks in goede staat te houden. Tankbouw.net zorgt ervoor dat versleten onderdelen vervangen worden, en roestvorming en lekkage verholpen worden. Het is mogelijk dat onverwachtse schade gerepareerd moet worden en ook hiervoor kan Tankbouw.net vakmannen leveren om dit op te lossen.

Onderhoudscontracten

Naast het bieden van schadeservice is Tankbouw.net ook beschikbaar voor langdurig onderhoud. U kunt met ons onderhoudscontracten afsluiten, om verzekerd te zijn van de periodieke en tijdige controle en service van onze vakmensen. Om dit op te stellen komt er eerst iemand langs voor de inventarisatie. Vervolgens zal er een offerte opgesteld worden.

Service op maat

Wij kunnen zorgen voor een dienstverlening op maat, die geheel aansluit bij uw organisatie. Tanks worden gebruikt in uiteenlopende sectoren en Tankbouw.net kan de service bieden die het beste past bij uw productie. Onze gehele dienstverlening wordt opgesteld aan de hand van de vraag van de opdrachtgever. Of het gaat om het oplossen van onverwachte schade of het aangaan van een langdurige onderhoudsovereenkomst. U kunt altijd rekenen op de betrokken en deskundige service van de vakmensen van Tankbouw.net.

Vraag meer informatie op via ons contactformulier op deze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en uw vragen te beantwoorden.