• +31613775540
  • Contact

Tankbouw

Voor het maken van nieuwe tanks is Tankbouw.net ook een vakkundige partij. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van kleine en middelgrote tanks. Afhankelijk van het formaat bouwen we de tank in onze eigen bedrijfshal of op de locatie. Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen voor de nieuwe tank. Wij bekijken met u hoe de tank het beste gebouwd kan worden. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de productie waar uw organisatie op draait. De nieuwe tank zal naast een vernieuwende waarde ook bijdragen aan de verbetering en ontwikkeling van uw de productieprocessen.

Eisen en wensen van de klant

Wanneer wij uw wensen bespreken, willen wij voornamelijk graag een beeld krijgen van uw wensen. Aan welke eisen moet de nieuwe tank hoofdzakelijk voldoen? Daarnaast moeten wij weten voor welke productieprocessen de tank gaat dienen. Zo kunnen wij beoordelen of dit goed te combineren is met uw eisen. Vervolgens kunnen wij kijken of er verbeteringen toegepast kunnen worden, zodat de tank nog beter bij kan dragen aan uw organisatie.

Ervaren vakmensen

Zodra alle eisen en wensen zijn geïnventariseerd, gaat er een team aan de slag met het bouwen van de tank. Dit team bestaat uit deskundigen die ervaren zijn in het bouwen van tanks en de productieprocessen. De vakmensen zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren als machinebouw, olie, gas en tankbouw. Hier hebben zij ruime ervaring opgedaan die zij meenemen in de projecten van Tankbouw.net.

Het bouwen van de tank

Kleine tanks zullen gebouwd worden in onze bedrijfshal. De middelgrote tanks zijn te groot voor deze hal. Daarom zullen wij ervoor kiezen deze direct op locatie te bouwen. Ook hierin wordt rekening gehouden met de productie. Het bouwen van een tank zal daarom zo efficiënt mogelijk uitgevoerd worden. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw productie uitgebreid wordt met een of meer nieuwe tanks, zonder dat uw huidige productie daarbij gevaar loopt.

Vraag meer informatie aan over tankbouw via ons contactformulier op deze website.